Услуги

Услуги

Самолетни билети

Чрез уеб сайта на „Конкорд Интернешънъл“ Вие можете да направите своята резервация за полети на всяка авиокомпания, с изключение на ниско тарифните. Можете да считате цените като крайни за клиента, като на по-късен етап няма да бъдат добавяни допълнителни такси или разноски.

Кои са предимствата за нашите клиенти?

В качеството на си на Генерален Агент по Продажбите на Emirates, и TAROM Romanian Аir Transport, „Конкорд Интернешънъл“ притежава директен достъп до резервационните им системи. Това е гаранция, че сме в състояние да предложим на нашите клиенти най-конкурентни цени, по-ниски дори от тези, които ви предлагат дори уеб сайтове на авиокомпаниите.

При издаване на самолетни билети за Emirates не се прилага „такса обслужване“. Напротив, нашите клиенти, които закупят самолетни билети за Първа или Бизнес класа, получават безплатна медицинска застраховка (със застрахователно покритие в размер на 20 000 Евро).

Нашите специалисти са в състояние да ви запазят места на борда на самолета още при самото закупуване на билета, а не при регистрация на летището в деня на полета. Освен това, ние сме в състояние да се погрижим и за вашите специфични предпочитания за храната, която ще ви бъде сервирана по време на полетите.

Билети за индивидуални пътувания могат да се издават директно от нашия офис или чрез ИАТА агенции – повече от 120 в цялата страна. За разлика от индивидуалните пътувания, тарифите за групи (10 или повече души), се определят ексклузивно от „Конкорд Интернешънъл“.

Моля създайте своята заявка за резервация тук