Авиокомпании

Конкорд Интернешънъл ООД е лидер в следните услуги и дейности, които предлага на своите уважавани клиенти:

Emirates
Еmirates е създадена през 1985 година и е базирана на международното летище в Дубай - Терминал 3. Тя не е само най-голямата авиокомпания в региона, но се подрежда между 10-те най-големи превозвачи в световен мащаб. В своята 30 годишна история Еmirates се утвърди като лидер в световната авиация, най-вече поради съчетанието между конкурентни цени и изключителна грижа към своите пътници. Авиокомпанията е наградена с повече от 400 престижни международни награди за обслужване на борда на своите самолети в Икономична, Бизнес, Първа класа и наземни терминали.
Още
Airmalta
Националният въздушен превозвач на Република Малта - Air Malta - е създадена през 1974 година. Базирана е на Malta International Airport в град Лука – Малта. С флот от 10 съвременни самолета (Airbus 320 и Airbus 319), авиокомпанията изпълнява полети до 30 дестинации в Европа и Африка, включително и до София.
При планиране на вашето пътуване, препоръчваме да се запознаете с предстоящите културни или развлекателни инициативи в Малта.
Още
Tarom
TAROM Romanian Air Transport е създадена през 1954 година и е базирана на летище Otopeni – Henry Coanda в Букурещ. От 2010 година е член на престижния Sky Team Alliance. С флот от 23 модерни самолета, ТАРОМ изпълнява полети до повече от 50 дестинации в Европа, Азия и Африка.
Чрез членството в Sky Team Alliance, клиентите на TAROM получават достъп до много нови дестинации, конкурентни цени и програма за лоялни клиенти.
Още