Emirates

Emirates

Флотът на Emirates се състои само от модерни самолети на Airbus и Boeing , включително и най-модерния Airbus 380.

Тук можете да се запознаете с презентация, посветена на България.

Бързото развитие на авиокомпанията изигра първостепенна роля за превръщането на Дубай в атрактивна световна дестинация за бизнес, почивка, конгресен туризъм, спорт и шопинг.

Програмата Emirates Dubai Stopovers предлага ексклузивни условия за чуждестранни туристи, които посещават Дубай с полети на Emirates:

- Атрактивни цени за престой в повече от 80 хотела от категории 2 – 5 звезди или комплекси от апартаменти, които настаняват своите клиенти по всяко време на денонощието;

- Разнообразни турове и сафари;
- Съдействие при издаване на входни визи за Обединените Арабски Емирства;
- Като допълнителни безплатни услуги програмата включва: Посрещане на летище Дубай от униформен служител на Arabian Adventures, Трансфери между летището и хотела, Брошура за турове и сафари, Телефонен номер за спешни случаи, Безплатна 36 часова виза за трансферните пътници, които са закупили пакет за еднодневен престой. Условията на Emirates Dubai Stopovers вижте тук.

При планиране на Вашето пътуване препоръчваме да се запознаете с предстоящите културни, делови или развлекателни инициативи в Дубай.  

Географското разположение на Дубай на световната карта е отлична предпоставка за провеждането на трансферни полети между всички континенти. Ето защо всяка седмица Emirates изпълнява повече от 2 500 полета между Дубай и 122 дестинации в 74 държави във всички 6 континента.

В своята 30 годишна история Emirates Airlines се утвърди като лидер в световната авиация, най-вече поради съчетанието между конкурентни цени и изключителна грижа към своите пътници. Авиокомпанията е наградена с повече от 500 престижни международни награди за обслужването на борда на своите самолети в Икономична, Бизнес, Първа класа и в летищни терминали.

  • Авиокомпанията е световен лидер по отношение на модерен авиационен флот. Особен интерес предизвиква нaй-съвременният Airbus 380 с изключителния си комфорт за всички пътници. Вторият етаж на самолета е предназначен за пътници от Бизнес и Първа класа, които разполагат с просторна бар зона, подобна на изискан бизнес салон. Ексклузивно за пътниците от Първа класа самолетът предлага луксозни индивидуални кабини и СПА център.
  • На летище Дубай специално за пътниците на Emirates е изграден Терминал 3,  който предлага уникални условия на комфорт и шопинг.

Предлаганата на борда на самолетите ICE” система ( Information, Communications, Entertainment / Информация, Комуникации, Забавления ) е считана за най-добра в света.

Всеки пътник разполага с индивидуален екран и ползва програми съобразно собствените си предпочитания:

- Информация: Актуални новини от сферата на политическия живот, бизнеса и световния спорт; Специални външни камери и програмата „Air Show“ ви правят съпричастни с условията на полета и местонахождението на вашия самолет в реално време;

- Комуникации: Всяко пътническо кресло е оборудвано със сателитен телефон и екран за изпращане на SMS или електронна поща;

- Забавления: 1 400 програми ви осигуряват най-новите и популярни филми, достъп до телевизионни станции в реално време, музикални програми и видео игри.

Една значителна част от получените международни награди се отнасят до предлаганата на борда храна. В зависимост от продължителността на полета, пътниците получават безплатна храна веднъж или два пъти, като менюто е много разнообразно и е съчетано с вино и безалкохолни напитки.

Бонусната програма Skywards предлага разнообразна селекция от  привилегии за редовните клиенти.

В някои от дестинациите на Emirates, пътниците от Първа и Бизнес класа получават безплатен транспорт до своя хотел с лимузина.

„Конкорд Интернешънъл“ издава безплатна медицинска застраховка на своите клиенти, които закупят билети за Първа или Бизнес класа. Размерът на застрахователното покритие е 20 000 Евро.

Ексклузивно за пътниците на Emirates, чиято националност изисква Входни визи за Дубай, „Конкорд Интернешънъл“ оказва съдействие при издаване на входни визи за Обединените Арабски Емирства. Апликационните форми за входни визи можете да свалите от следните връзки:

Транзитна виза (за 96 часов престой)

Туристическа виза (за 30 дневен престой)

„Конкорд Интернешънъл“ е в състояние предварително да ви запази места на борда на самолета, още при самото закупуване на билета, а не при регистрация на летището в деня на полета. Освен това, ние бихме могли да се погрижим и за вашите специфични хранителни изисквания, тъй като Emirates предлага разнообразие от изискани менюта.

Emirates Airlines назначи „Конкорд Интернешънъл“ ООД София за Генерален Агент по Продажбите в България през 2006 година. Билети за индивидуални пътувания могат да се издават директно от нашия офис или чрез 90 ИАТА агенции. За разлика от индивидуалните пътувания, тарифите за групи (10 или повече души), се определят ексклузивно от „Конкорд Интернешънъл“.

Моля свържете се с нашия офис за по-подробна информация

тел. 02 9331066 / 02 9331050

emirates@concorde.bg / ek@concorde.bg

Моля създайте своята заявка за резервация тук.