Услуги

Услуги

Хотелски резервации и екскурзии

Като допълнителна услуга към издаваните от нас самолетни билети, „Конкорд Интернешънъл“ предлага резервации в различни категории хотели – от 2 до 5 звездни – в обслужваните от нас дестинации. Работим в сътрудничество с водещи хотелски резервационни системи, което ни позволява да ви предложим най-изгодни за вас алтернативи. Можете да направите своята резервация за хотел тук.

Програмата Emirates Dubai Stopovers предлага ексклузивни условия за чуждестранни туристи, които посещават Дубай с полети на Emirates:

- Атрактивни цени за престой в повече от 80 хотела от категории 2 – 5 звезди или комплекси от апартаменти, които настаняват своите клиенти по всяко време на денонощието;

- Разнообразни турове и сафари;

- Съдействие при издаване на входни визи за Обединените Арабски Емирства;

- Като допълнителни безплатни услуги програмата включва:  Посрещане на летище Дубай от униформен служител на Arabian Adventures, Трансфери между летището и хотела, Брошура за турове и сафари, Телефонен номер за спешни случаи, Безплатна 48 часова виза за трансферните пътници, които са закупили пакет за двудневен престой. Условията на „Emirates Dubai Stopovers” вижте тук.

Конкорд Интернешънъл“ предлага туристически пакети за Малта. Можете да намерите нашите специални оферти тук.

Вашият престой в чужбина може да бъде обогатен с участие в разнообразни събития, отговарящи на специфичните ви интереси. При планиране на вашето пътуване, препоръчваме да се запознаете с предстоящите културни, делови или развлекателни инициативи в Дубай.